۱۴۰۳ شنبه ۲۴ آذر
صفحه نخست
درباره کانون
تاریخچه
معرفی گروه های کارشناسی
هیات مدیره
بازرسان و دادستان انتظامی
کمیسیون ها
هیئت رئیسه گروه های کارشناسی
کمیسیون صلاحیت های گروه ها
کمیسیون آموزش
کمیسیون روابط عمومی و انتشارات
کمیسیون بررسی شکایات
کمیسیون ماده 48
قوانین و مقررات
قانون آئین دادرسی
قانون کانون کارشناسان رسمی دادگستری
نظام نامه ها و مصوبات
آئین نامه اجرایی کانون
جدول عناوین صلاحیت های کارشناسی
گروه 1: منابع آب و معادن
گروه 2: ارزشیابی اموال منقول
گروه 3: امور پزشکی و غذایی
گروه 4: امور مالی
گروه 5: امور وسایط نقلیه
گروه 6: راه و ساختمان و نقشه برداری
گروه 7: صنعت و فن
گروه 8: فنون هنری
گروه 9: کشاورزی و منابع طبیعی
گروه 10: خدمات اداری و عمومی
گروه 11: ایمنی و حوادث
گروه 12: بیو و نانو تکنولوژی
گالری تصاویر
تماس با ما
آموزش
دوره آموزشی
آموزش استفاده از سامانه 2020 برای کارشناسان
آموزش ورود به کارتابل کارشناسی و ثبت نام در پورتال
آموزش ثبت فیش در پورتال
آموزش مشاهده ابلاغ و ارسال گزارش در پورتال
آموزش ورود به مجمع
آموزش ارائه نظریه کارشناسی به صورت الکترونیک در سامانه ثنا
آموزش مراحل تمدید پروانه غیرحضوری
فیلم آموزش انتخابات ارکان
مقالات
هیستامین و ارتباط آن با مواد غذایی
اطلاعات کارشناسان
ورود به کارتابل کارشناسی
هیستامین و ارتباط آن با مواد غذایی
مقاله جناب محسن کریم پور در رابطه با "هیستامین و ارتباط آن با مواد غذایی" در پیوست موجود است.
هیستامین و ارتباط آن با مواد غذایی
فرمت : pdf
حجم :775.0596 KB
Copyright © 2024 seoa.ir Inc. All rights reserved
Powered By :
mahyanet.com